maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Siitä ei ole pitkäkään aika, kun naureskelin Maccelle, kun se pohti, ettei tota Sorsaa mihinkään romuttamolle voi viedä, vaan se pitäis ajaa takaisin Suomeen reissun jälkeen.

Noh.. Nyt Sorsa on ollut mun käyttöautona ehkä puolitoista kuukautta ja yhteisiä kilometrejä on kertynyt yli tuhat. Niiden kilometrien aikana mulla on syntynyt siihen jonkin asteinen "suhde" =P Sehän on ihan sairaan kiva auto! Nyt varsinkin, kun siinä on aurauskulmat siinä määrin kunnossa, että ratista ei tarvii kaikin voimin pitää kiinni, että menisi suoraan. Ja onhan se ihan hauskan näköinenkin, kun on nyt vähän enemmän madallettu ja kattotelineet ja kaikki (näiden hinta: pullo viinaa virosta) ->





Siis ihan hirvittävän ruma se on, mutta se on jo niin ruma, että on hauska. Ja kerää katseita. Osa varmaan niitä, jotka ajattelee, että miten kukaan kehtaa tollasella ajaa, mutta osa myös ihan positiivisia.

Mulla olisi kyllä aikaa ajaa toi vaikka takaisin Suomeen, mutta voi olla likimain mahdotonta saada muiden aikataulut sopimaan mun kanssa yksiin niin, että saisin kaverin paluumatkalle. Maccenkin loman pituus on vielä ihan mysteeri. Ja ajatus siitä, että ajaisin tuolla Euroopan läpi yksin, ei kuulosta kauheen houkuttelevalta tai turvalliselta.. Toisaalta tämän takaisin ajamista on turha spekuloida, koska eihän ole mitään takeita edes siitä, että se kestäisi menomatkan loppuun asti 8)


Ainahan voisi tietysti ostaa toisen romun tämän tilalle ja lähteä sillä reissuun, mutta jotenkin tää on jo se juttu, joten tällä sinne reissuun on lähdettävä. Ehkä täytyy sitten vaan taas kärsiä yksi autoero ;)

3 kommenttia:

  1. No niin Turkulaiset. Nyt takaisin tälle tellukselle asumaan. Tuo Corsa on maailman autokannan häpeällisin ruostepilkku joka tulee kohtaamaan karmean kohtalon jollain Espanjalaisella romuttamolla (jos edes kestää sinne asti). Se tullaan rusinoimaan tuhannen paskaksi ilman mitään tunnesiteitä, ja jos te alatte käkimään niin voin henkilökohtaisesti ajaa sen silppuriin. Kunhan olen ensin tappanut siitä kaiken elämän huudattamalla konetta kunnes se tukehtuu omaan öljyynsä vääristyneen kantensa sisällä.

    Sorsanpoika ei vain ansaitse elää. Kuten ei mikään muukaan reissuun lähtevistä sydänkäpysistä.

    VastaaPoista
  2. Onpas täällä ankea asenne =D
    Sorsa on ihan oikeesti ihan hyvä käyttöauto :)

    VastaaPoista