torstai 3. helmikuuta 2011

Ryhmä Sorsanpoika

No niin, ajattelin hiukan kertoilla käyttökokemuksia tuosta tuulen-nopeasta sorsanpojasta.

Mähän aloin käyttämään sorsaa heti kulkupelinä, kun käyntihäiriö saatiin paikallistettua. Vika löytyi pyörijästä, josta oli päässyt virtapiikki läpi. Hansikalokerosta löytyi vanha jota hiukan sipasin hiekkapaperilla ja avot, käyntiinhän tuo pamahti.

Vielä siis oli selvitty halvalla. Uutta osaa hakemaan motskanetistä (huimat3,50€) ja ai että kun meno maittoi hetkisen.
Pakkaset ja ryypytys teki sitten tenät yhdelle tulpalle, joten kaikki vaihtoon. Ei vieläkään ahdista varaosahinnat. :) Bensankulutus oli päivän verran aika huima, 20 litraa meni 20 kilometriin, puuh.
Kuskinpuolen ajovalon lasin sorsa päätti lämpötilanvaihteluista suivaantuneena pudottaa, kun lähdin tallilta yhtenä iltana.



Neitsytmatka suunnattiin Hyvinkäälle, ja reissusta selvittiin kunnialla jopa takaisin kotiin Turkuunkin. Seuraava pidempi matka oli Turku-Tampere-Turku, ja tämäkin reissu kunnialla läpi.
Kilometrejä on nyt kertynyt hiukan vajaa puolet reissun suunnitellusta ajomatkasta.

Tuntuu herättävän hilpeyttä (ja kateutta) kanssa autoilijoissa. Millon osotellaan sormella ja nauretaan, milloin ihan vaan jäädytään ja tuijotetaan. Hassua kyllä isot ja uudet autot tuntee palavaa halua polkea valoista, ei kyllä ymmärrä.
Maskotti tikru roikku hetkisen takapuskurin alla, mutta joku tunsi suunnatonta poistamisen tarvetta, ja viilsi kiinnitysnyörin poikki.

Kuvankaunis komentosilta.

Don`t Fuck with the duck!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti