lauantai 25. kesäkuuta 2011

Part 2




Siinä se mikä saa eniten huomiota kanssa-autoilijoissa. Parkkipaikoilla lähtee kamerat esiin, liikennevaloissa osotetaan sormilla ja liikenteessä on ollut jokunen läheltä-piti-tilanne kun viereisessä autossa on jääty tuijottamaan :)
3 tuntia yritin elvyttää auton alkup. lukkoja. Lopulta ne jäi alasimen ja lekan väliin..
Uusi ratkaisu otettiin käyttöön molemmissa etuovissa ja kontinluukussa. Lukot itsessään olisivat maksaneet samanverran mitä auto on tullut maksamaan nyt katsastettuna. Lähdettiin siis miettimään tahoa mistä saisi ne for free. Hieman yllättäenkin oma työnantajani tarjoutui auttamaan tässä. Kiitokset Peabin suuntaan.

Ensi viikon aikana laitetaan vielä kalvot laseihin ja auton ulkopuoliset varusteet. Sisälle saatiin rokit kiinni ja 3 extra tup.syt paikkaa. Nyt voi ladata kameraa, puhelinta, navigaattoria ja läppäriä samaanaikaan. Akku vaihtui 100ah:seen. Autotek tuli apuun toisen rengas-sarjan muodossa. Alkup. sekarengastus (hyväkuntoinen tosin) jää varalle ja uusi sarja meni alle. Koko on ainakin itselle melko eksoottinen. 165/70/14. Sirkkelinterät :) Otin ensimmäisen kulutustestin vähän tästä rengastuksestakin innostuneena. Riihimäki-Tampere-väli ja matkavauhti sata. 6.2L/100km. Helppo hymyillä.

Loppuun vielä todistusaineistoa edellisessä tekstissä mainitsemastani lauantai-aamun ruostekorjausoperaatiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti