tiistai 28. kesäkuuta 2011

Vähiin käy ennenkuin vallan loppuu...

...reissun alkuun jäljellä oleva aika siis. Kovin äkkiä tultiin kevättalvesta tähän päivään, vaikka silloin tuntui että aikaa on vielä loputtomasti. Nyt tässä sitten perinteiseen tapaan matkakuume ja -jännitys kasvaa hetki hetkeltä, ja ajatukset seilaa aamusta iltaan vain siinä onko auto valmis, osallistujat valmiit, kaikki oheistavarat ja -dokumentit valmiit ja mitä kaikkea on unohtua matkasta. Hittolainen, lauantai-iltana riemukas retkikuntamme ajaa Turussa uskolliseksi toivotut rakkineensa Viking Isabellan uumeniin, ja kun ajorampit lyödään kiinni, voidaan todella sanoa että nyt se on alkanut. Mediterranean Sea Scrapyard Run 2011. Ensimmäinen. Ainoa.

Tässä matkakuumeessa houraillessa tuli myös järjestettyä uskollisille faneillemme ja muille kiinnostuneille tilaisuus treffata reissuporukkaa ja -kalustoa lähtöpäivänä, lauantaina 2.7.

Päivämme alkaa suuntaamalla ensin legendaariselle Ahveniston moottoriradalle Hämeenlinnaan. Siellä on tuolloin RADALLE.com Tuning.fi LIVE -tapahtuma jonka sisältöön voit tutustua tarkemmin suoraan sivuiltaan (http://www.radalle.com/uutiset/?cmd=uutinen&id=442). Tähtäämme tuonne klo 11:30 aikaan ja olemme paikalla klo 15 asti (ajat suuntaa-antavia).

Myöhemmin meidät tietenkin löytää Turun satamasta laivaan lastaamista odottamassa. Vikingin autopihalla meidät bongaa varmaankin klo 19 tienoilla ja sen jälkeen aina hetkeen jolloin käsky käy laivaan astua.

Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja tsemppaamaan!

Myöhään heränneille sponsoriehdokkaille vinkkinä, autojen kyljissä on vielä tilaa joten ehdotuksia saa esittää. :) Mobiili nettiyhteys matkalle on se toivotuin kädenojennus, se mahdollistaisi erittäin reaaliaikaisen blogaamisen ja olisi siksi varmasti mieleen myös faneillemme ja seuraajillemme.

115 tuntia lähtöön! Pitäisikö sanoa "vielä" vai "enää", varmaan vähän molempia. Se on ainakin varma että jännittää!
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti