torstai 16. kesäkuuta 2011

Työvoitto

Katsastuskorjaukset. Verta, hikeä ja kyyneliä. Noh..viimeiseksi mainittuja ei sentään tarvittu tässä tapauksessa. Mutta 2 ensin mainittua sitten viimeisenkin edestä. Kevään ruostekorjaukset, lukkomekanismien ronkkiminen ja jarrujen tarkistaminen. Kädet aivan ruvella ja selkä märkänä:)
Ensimmäisen katsastuskonttorikäynnin jälkeen ne hankalat hommat vasta olikin edessä. Vanha akselitappi piti pätkiä kolmeen osaan että tuli pois ja uudenkin kanssa sai jumpata monta tuntia ennenkuin pääsi tiputtamaan auton renkailleen. Ja alkup. jarruputki meni poikki -> tekemään uusi.
Ruostevaurio mikä piti korjata oli tankin täyttöputken takana. Oli lauantai ja kakkoskuski Antti oli hälytetty maalaustalkoisiin. Ei ollut siis paljoa aikaa ko. operaatioon. Hetki tuumattiin ja sitten. Takapenkit nurin, kontin muovit ja matto pihalle ja Antille rälläkkä kouraan. Märkä rätti täyttöputken suojaksi ja pyöränkoteloon kontin puolelta reilu aukko.. Eikä kauaakaan kun Antti pyysi jo tuoretta peltiä. Teki vielä yhdestä palasta. Itse olisin tehnyt ainakin 3 palasta..=)

Nyt on siis tuore leima. Passaa pöristellä muiden seassa. Pk-seudulla asustelen ja työmatka kulkee reittiä Vihdintie Haagan liikenneympyrään-> Hakamäentietä Mäkelänkadulle -> Vallilaan ja siitä poikittain Hämeentien yli Hermanniin. Tuolla liikuskelevat voivat helpostikin bongata mut aamulla ja iltapäivällä :)

Huomenna ensimmäinen pitkänmatkan testi. *onko Mikkeliin menijöitä?* Täällä!!
Pitää käydä moikkaa sikäläisiä kavereita ja sukulaisia nyt kun koko kesäloma menee sitten euroopassa.

Mutta ei pääse lähtemään aivan suoraan töistä huomenna. Tein töissä vähän varusteita ja se/ne pitää jättää tallille. Ensi viikolla kuvia täydessä varustuksessa. Tässä nyt kuitenkin yksi uudessa värissä.

1 kommentti: