tiistai 10. toukokuuta 2011

Corsa ja istumalihakset testattu!


Tulihan testailtua millaista on ajaa paljon lyhyen ajan sisällä ja myös kestääkö Corsa sellaista. Viimeinen viikko koulua 150 kilometrin päässä, eikä ollut enää asuntoa siellä, joten vaihtoehdoksi jäi ajella edes takas, kun en yökyläänkään kenellekään viittynyt änkeä kuin kerran. Lisäksi tähän väliin mahtui yksi ylimääräinen Tampereen reissu. 

Toisin sanoen torstaista seuraavan viikon perjantaihin istuin autossa yhteensä noin 1900 kilometriä, näistä noin 300 km istuin kyydissä, loput ajoin itsekseni. Näistä noin 1500 kilometriä rullasin Corsalla ja 400 Mazdalla. 400 kilometriä Mazdalla tuntui paljon pahemmalta kuin 1500 kilometriä Corsalla. Musta vaan ei ole enää ns. tavallisen perheauton omistajaksi/kuskiksi ;)

Ei tuntunut edes pahalta ajella tuollaisia määriä, lyhin matka päivää kohden oli noin 150km ja pisin noin 300km. Reissulla on suunniteltu ajettavaksi ehkä 400-500 kilometriä päivässä ja sekin kahdella kuskilla.

Corsa on siis testattu samoin Team Sorsanpojan toinen kuljettaja ja molemmat selvisivät testistä hyvin =)

PS. Nyt kun reissua on suunniteltu livenä lähtijöiden kanssa ja laivaliput on hankittu, alkaa vihdoinkin konkretisoitumaan tämä reissu. TJ 52!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti