keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ei ihan Muncheniin asti mutta...

Tänään ajettiin aika paljon, taisi tulla 600km päivä. Pikkuteitä ajettiin ja ensituntuma mäkiinkin saatiin. Cherryn tuulettimen lämpöanturi pimahti (tai sitten vaan kosketushäikkää) joka oli varmaankin syy myös eiliseen orastavaan lämpöongelmaan, tämä korjattiin ohittamalla lämpöanturi eli flekti pyörii nyt aina kun kone käy. Meillä ei tule olemaan jyrkissä rinteissä kiire, 10 prosentin mäennousut mentiin tänään nipinnapin kolmosella, mutkissa kakkosella vauhtia ottaen. Kylmä ei tuolloin ohjaamossa tule, lämmöt hiipii hiljalleen ylöspäin ja pidemmässä nousussa jäähdytystä joutuu auttamaan lämmittämällä ohjaamoa. Emmekä ole vielä Alpeilla asti.

Tavoite oli päästä Muncheniin yöksi sillä keksimme Dachaun entisen keskitysleirin olevan matkan varrella ja sinne on aikomus mennä käymään huomenna aamusta. Lopulta ilta kuitenkin ehti ennen meitä eikä majoitusta tahtonut löytyä, kunnes Filk ja Koljonen keksivät leirintäalueen vajaan sadan kilometrin päästä Munchenistä, pienehköstä Kipfenbergin kylästä. Tuolla paikallinen henkilökunta vielä osoitti auttavaisuutensa ja järjesti osalle meistä (hienohelmoille joihin näemmä itsekin kuulun) lakanoilla ja kovalla katolla varustetun pienen hotellin valikoimasta muutamat huoneet.

Aamulla on sitten aikainen herätys ja matka vie kohti Dachauta. Siellä käynnin jälkeen ennen Itävallan puolelle siirtymistä on aikeissa käydä tarkistamassa jokin erityinen linna Fussenin lähistöllä, tämän yksityiskohtia en vielä itse tiedä. Mahdollisesti huomenillalla kallistetaan pää Itävallan puolella.

Kotiyleisö kun odottaa kuumeisesti tekniikkamurheita reissua värittämään niin tässä on lista tähänastisista (saattaa olla että jotain on unohtunutkin):

Kirsikka: Lämpöongelma, korjattu ylläolevasti.

Martin Citikka: Vuotaa LHM-nestettä.

DDR: Sammui ajosta, korjattu putsaamalla virranjakajan kansi ja pyörijä.

Leppis: Väljät pyyhkijänvivut, ei tuulilasi riittänyt. Korjattu kiristelemällä.

Kuuppa: Kaasuttimen kanssa erinäisiä ongelmia starttaamiseen ja tyhjäkäyntiin liittyen, ei vielä selvinnyt. Lisäksi vaihdelaatikosta kuuluu kakkosella outoja ääniä.

Istuin: Käy huonosti tyhjäkäyntiä. Etusivulasit ei aukea.

Sorsanpoika: Takapyörän laakeri korkkasi, vaihdettu.

Tempra: Lämpöjen kanssa orastavaa, toivon varassa mennään.

-Tomi-

1 kommentti: