sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hikinen aamu Tukholmassa

Oli sitten viimeinen kerta Vikingin Q-hytissä. Olin tietoinen että hytin varustelutaso on hyvin vaatimaton, hytit puhelinkopin kokoluokkaa ja että suihkut ja vessat ovat yhteiskäyttöiset, mutta 30 asteen lämpötaso ilman mitään säätömahdollisuutta, olematon ilmanvaihto ja pistorasioiden täydellinen puuttuminen olivat asioita jotka olisivat muuttaneet valintaani jos olisin näistä etukäteen tiennyt. Orastavaa hikeä pinnassa heti heräämisestä lähtien, tämä lupaa hyvää.

Tukholmassa keli on sentään viileän tuntuinen ja pilvinen, ensimmäisestä ajopäivästä ei sen puoleen ole tulossa kovinkaan paha. Hyvä näin, uskon että lämmintä ehditään kokea matkan myöhemmässä vaiheessa yllin kyllin.

9 kommenttia:

  1. Menettekö Helsingborgin vaiko Juutinrauman kautta? Voin tulla iltapäivällä tien varteen vilkuttamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Juutinrauman kautta mennään. Juuri mentiin Mantorpin ohi. Missäpäin on heiluttelija odotettavissa? :)

    VastaaPoista
  3. Oon tässä Malmössä. Voisin jonnekin sinne sillan pieleen tosta rykäistä kun arvais ajankohdan oikein. Kun ei teidän karavaani taida ihan tästä ikkunan alta mennä :D

    VastaaPoista
  4. Malmössä oli ajatus pitää ruokatauko joten moikkaamaankin sopii tulla. Tarkkaa paikkaa en vielä tiedä, voin ilmoitella. Saa toki ehdottaakin :)

    VastaaPoista
  5. Parkkipaikkojen puolesta keskusta on ehkä vähän hankala. Siin motarin varrella ennen siltaa on sellainen paikka kuin Svågertorp. Se on sellainen shoppailuhelvetti Ikeoineen jne. ja siinä on myös sellainen pieni ravintolamaailma jossa on kaikenlaista ruokaa.

    Ribersborgissa meren rannalla on myös parkkitilaa ja joitakin hyviä ravintoloita, esim. http://www.vianapoli.se/

    VastaaPoista
  6. Tuonne mainitsemaasi Ikean yhteydessä olevaan paikkaan tähdätään, sinne vaan!

    VastaaPoista
  7. Monen aikaan suunnilleen olette siellä? Se on sellainen isompi alue ja ne ruokapaikat on siinä "etukulmassa" kun taas Ikea on siellä taaempana.

    VastaaPoista
  8. Navi sanoo Malmöön 20km, ei kestä kauaa. :)

    VastaaPoista
  9. Oon tääl liput liehuen odottamassa. Ilvan vastapäätä. Paikalle tuli myös kymmenkunta poliisia.

    VastaaPoista