perjantai 8. heinäkuuta 2011

Sorsanpojan versio matkankulusta.

Laakerin vaihdon jälkeen ei ole suurempia ongelmia ilmennyt ja nyt ollaankin jo Italiassa asti =) 

Saksan läpi ajelu oli pitkä urakka, ja vaati kolme yöpymistä. Yksi niistä leirintäalueella, jossa joku vihainen karavaanari halusi paikan hiljaiseksi jo kymmeneltä illalla, kun me vasta pöristelimme paikalle. Tämän johdosta meidät siirrettiinkin leirintäalueen perimmäiseen nurkkaan, jossa ei ollut ketään muuta lähimainkaan. Paikan työntekijätkin ilmeisesti kuvittelivat, että tulimme paikalle bilettämään, mutta telttojen pystyttämisen jälkeen ei mennyt varmaan tuntiakaan, kun tasainen tuhina kuului jokaiselta.
Mustalaisleiri
Seuraavana päivänä vuorossa oli Dachau ja keskitysleiri. Kyllähän sellainen hieman hiljaiseksi vetää, siitä ei pääse mihinkään. Koko porukasta se oli havaittavissa, mutta paikka paikoin hyvinkin musta huumori sai mielen pysymään plussan puolella.


Saksasta matka vei Itävaltaan ja sieltä Italiaan. Itävältaan saavuimme illalla, vietimme yön ja seuraavana päivänä ajoimme maan läpi Italiaan. Tämä on allekirjoittaneelle ensimmäinen kerta Italiassa.

Toisin sanoen, tänään huristeltiin (tai siis puuskutettiin) Stelvio Passille. Aivan mahtava paikka, tie oli aivan loistava ajaa ja näkymät olivat mahtavat. Sanat eivät riitä kuvailemaan eikä kuvatkaan varmasti välitä sitä samaa tunnelmaa, mikä reissulaisilla paikanpäällä oli. Corsa selvisi ylämäestä  hienosti, vaikka ilman oheneminen kuitenkin selvästi tuntui auton kulussa. Alas tullessakaan ei ollut ongelmaa jarrujen kanssa, vaikka ne alkumatkasta vähän lämpenivätkin.

Kunnon syheröä
Ylhäältä oli pakko ostaa diplomi siitä, että on käynyt omalla autolla Stelvio Passissa. Kiipesimme siellä niin ylös kuin pääsimme ja otimme koko porukasta autoineen kuvan. Kuvaussessio (tai porukka tai autot) herätti paikalle osuneissa motoristeissä hilpeyttä ja päädyimme myös heidän kameroihinsa :)



On the top of the world!!!

Alas tullessa otettiin vielä pieni kuvaustauko:


Mieletöntä. Ei voi muuta sanoa. Melkoinen kokemus ja varmasti ikimuistoinen.

-Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti