maanantai 11. heinäkuuta 2011

Huomenta Espanjasta!

Loppusuora häämöttää =)

Jos Italiassa oli vaikea muistaa mitä kaikkea oli tapahtunut niin nyt se on vielä vaikeampaa. Menee hetki kun kaivelee muistin sopukoita :)


Noh..kuten Tomi jo sanoi, porukka jakaantui kahtia leirintäalueella Italiassa. Meidän autokunta jäi katselemaan välimeren rantoja Kuupan ja Leppiksen väen kanssa. Näin lähdettiin kohti Monacoa.

Monacossa katsottiin parhaimmaksi hajaantua ja ottaa porukka kasaan myöhemmin. Tässä vähän maisemia sikäläisen ravintolan terassilta. Voi sanoa että onneksi mentiin ohi motarin rampista. Nämäkin maisemat olisi muuten jääneet näkemättä. Tai no..tässä ollaan jo Ranskan puolella. Täällä kuitenkin syötiin. Sitten Nizzan läpi motarille missä Leppis ja Kuuppa odottivat meitä.

Ranskan motarit etelässä on yhtä tunnelia ja siltaa. Kannattaa käydä joskus. Itse olin ainakin vaikuttunut tästä.

Ja nuo tiet uuvutttivat Kuupan. Kello alkoi olla aamuyö ja muut menivät pitkällä. Erään huoltsikan takaa löytyi reiluhko levähdysalue mikä näytti olevan suosittu yöpymispaikka. Sinne siis leiri pystyyn. Istuimen crew ja allekirjoittaneen taistelupari jäivät vahtiin kun me loput kutsuttiin nukkumasa hakemaan. Onneksi Tempran kontissa oli paljon kaikkea pehmeää. Ei tarvinnut paljoa käyttää aikaa hyvän punkan tekemiseen =)
Jokunen tunti unta ja seiskalta parin venytyksen jälkeen matkaan. Tarkoitus oli päästä muiden hotellin lähelle tutkimaan Kuupan väsymyksen syitä. Helpommin sanottu kuin tehty. Reilun tunnin ajon jälkeen päätettiin pysähtyä huoltsikalle. Sieltä löytyi ihmeenkaupalla uudet tulpat. Hetki ihmettelyä ja sitten Leppiksen crew huomasi alempana olevan mäkkäri ja Burger King. Lämmin ateria! Edellisestä oli hetki..

Ikävä lopettaa kesken, mutta on pakko lähteä aamupalalle. Matka jatkuu piakkoin. Jatkan toisen kerran.


-Jarno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti