tiistai 12. heinäkuuta 2011

Malaga!

Maanantaina aamupäivästä lähdettiin ajelemaan rauhakseen eteenpäin kohti määränpäätä. Porukalla oli fiilis ajaa yötä myöten Malagaan asti, mutta Kuuppa-tiimi ei uskonut että vanhan Saabin sietokyky ja matkustusnopeus riittäisi tähän. Torrevieja otettiin kuitenkin tähtäimeksi.

Porukka hajaantui taas hieman mutta lopulta kaikki olivat samaan aikaan paikalla Torreviejassa. Nopeimmat olivat ehtineet jo syödä, käydä uimassa ja vähän shoppailemassakin ennenkuin hitaammin edennyt porukka saapui maisemiin.

Kello kävi jo iltakahdeksaa kun alettiin uudelleen miettiä Malagaan tähtäämistä. Tälle vaihtoehdolle oli järkiperustekin, pimeän aikaan ajaminen oli kaikkien autojen, etenkin Kuupan, tekniikoille huomattavasti armollisempi kuin päivän hellekelit. Kaikki tiimit kannattivat ajatusta ja siltä seisomalta autot tankattiin ja lähdettiin matkaan. Näihin aikoihin, viiden aikaan tiistaiaamuna, olemme Malagassa viiden kilometrin päässä loppureissun majoituspaikastamme Benalmadenassa. Avaimet saadaan käteen kahdeksalta joten nyt pari tuntia autossa torkkuen. Tämä päivä otetaan iisisti ja Gibraltarille lähdemme hoitamaan homman päätökseen keskiviikkona.

-Tomi-

4 kommenttia:

  1. Aivan huikeeta vaan!! Todella hieno suoritus koko sakilta!

    VastaaPoista
  2. Enää ei ole pitkä matka, ootte te huimaa sakkia kaikki ja rantalomanne ansainneet! :)

    VastaaPoista
  3. 10 päivää...huomattavasti nopeammin mitä alunperin arvioitiin.

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtava suoritus! Terveiset koko porukalle ja etenkin Team DDR:lle sateisesta Joensuusta :-)

    VastaaPoista