maanantai 4. heinäkuuta 2011

Huomenta Heiligenhafenista!

Ensimmäinen Kirsikassa nukuttu yö takana. Yöllä myrskysi reilusti ja pari kertaa tuli herättyä salaman välähdyksiin ja jyrinään jollaisiin ei ole kotipuolessa tottunut. Kaikesta huolimatta levättyä tuli kohtalaisesti ja heräämisen jälkeen seuraavana etappina oli aamiaispaikka jota lähdettiin etsimään, ja pienen pyörimisen jälkeen löydettiinkin läheisestä Heiligenhafenin kylästä. Ja hyvä paikka löytyikin! Sämpylät on uunin jäljiltä vielä lämpimiä ja täytteetkin oli kohdallaan. Kyllä nyt kelpaa lähteä matkaa jatkamaan.

Taktiikkana Saksan läpi ajamiseen on ajaa mahdollisuuksien mukaan pienempiä teitä ja välttää autobahneja. Kalustomme huippunopeudet ei tee oikeutta moottoriteiden hektiselle maailmalle ja pienempiä teitä ajaen ehtii varmasti nähdä enemmän. Hieman yllättäen navin mukaan moottoriteiden välttäminen ei lisää koko Saksan matkalla matkan pituutta kuin noin 30 kilometrillä.

Tänään lähdetään etsimään yöpaikkoja huomattavasti eilistä aikaisemmin, harras toive on päästä nukkumaan lakanoihin tällä kertaa.

-Tomi-

3 kommenttia:

  1. Tomi on näemmä ottanut virallisen tiedotusvastaavan pestin haltuun, hyvä niin. Mukava lukea näitä väliraportteja.

    Aika siivun muuten vetäisitte ekalle päivälle, tuolla tahdillahan se välimeri häämöttää jo tuossa tuokiossa.

    VastaaPoista
  2. Kirsikkatiimillä on tarkoitus pitää blogi ajan tasalla ja olin eilen kartturivuorossa. Odottakaas kun saadaan videot jakoon, ei vaan kehtaa mobiilinetillä latailla.

    VastaaPoista
  3. Loistavaa seurata tätä työn lomassa. Tomi voisi pyydellä muitakin päivittelemään reissukuvia ja kertomuksia.

    T: Doni

    VastaaPoista