sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tanska jarruttelee

Saimme näemmä osamme Kööpenhaminan myrskyjen jäljistä. Hetikohta Tanskan puolelle päästyämme alkoi moottoritien liikenne takerrella ja lopulta seisottiin päättymättömän oloisessa jonossa. Tätä jonoa kesti noin tunnin ja 6 kilometrin ajan, kunnes liikenne ohjattiin pikkuruisen Brøndby Strandin kylän kautta. Syykin moottoritien poikki olemiselle nähtiin sitä ylittävältä sillalta, tie oli kohtalaisen suurelta alueelta koko leveydeltään veden vallassa. Tästä ei ikävä kyllä ehditty kuvaa saada.

Matka jatkuu nyt rauhalliseen tahtiin pikkuteitä. Moottoritielle olisi päässyt takaisin mutta navin liikennetietojen mukaan edessä olisi ollut vielä useampi tietyömaa joten päätettiin katsella maisemia jonojen sijaan, kyllä näinkin eteenpäin pääsee. Rødbyn satamaan on vielä 150 kilometriä joten ilta on käsillä ennenkuin Saksan puolelle päästään, nähtäväksi jää mistä majoitus keksitään...

-Tomi-

2 kommenttia:

  1. Mitenkä Hiivatin perunakattila porisee?

    VastaaPoista
  2. Jonottaessa pitivät kabiinin lämpimänä varmuuden vuoksi, ei ole keittänyt. Samassa jonossa Team DDR huomasi että lämmön kanssa saattaa heilläkin olla jännitystä matkan edetessä.

    VastaaPoista