tiistai 5. heinäkuuta 2011

Seat... bensaa palaa ja hyvin kulkee!

Aika komiasti ollaan päästy magdeburggiin. Tyhjäkäynnillä menee litratolkulla raakaa läpi putkesta ja katista ei ole jäljellä kuin rippeet... helinästä päätellen. No pääasia että tiimi toimii ja saadaan palautetta! Tanskan jälkeen kun seisottiin järjettömässä tulvivan moottoritien huomattiin kuinka huonosti seat tyhjää käykään... mutta kuinka hyvin meidän multimediavarusteet taas toimii!!! On katsottu useita pasila-jaksoja ja moottoritieajon aikana vedettiin kummelin kultakuume uusinta.

Aina kun Dilleksi tituleeratun apparin jutut ei kiinnosta voi laittaa leffan pyörimään! No ei dissata. Lupasin että kolme sähläyksetöntä päivää kun vetää niin lempinimestä tulee Dr DI! (ei taida olla pelkoa) Johan se on maksanut toisten bensat, ovet on auki vaikka taivaalta tulee kuraa ihan hitosti ja muut suunnittelee reittiä "sen hetkinen" kuski vetää spaddua ja juo lattea jossain mäkin nurkalla. Saatika että alle kolmen kilometrin matkalla eksyttiin viisi kilometriä kun ei pysytty ydinryhmän perässä läheiselle teltta-alueelle. :D

Nyt ollaan siis Magdeburissa ja leppiksen ja tempran sekä poliisisaban porukan kanssa on vietetty leppoisa aamupalahetki. Ja matka jatkuu kohti uusia koettelemuksia!!!

HIANOO!!!!

1 kommentti: