maanantai 11. heinäkuuta 2011

Viimeisiä viedään

Blanesissa vietetyn yön jälkeen päätettiin ottaa väliin vähän rauhallisempi ajopäivä. Lähdettiin rauhallisesti liikenteeseen ja treffattiin toinen puolisko porukasta jotka olivat saapuneet yön pimeinä tunteina Espanjan puolelle. Kuupan kanssa ongelmat jatkuu, syy ei löytynyt tulpista vaan ilmeiseltä tuntuu että yksi sylinteri on poissa pelistä. Miksi, se ei ole tiedossa mutta päätimme asian selvittää päämäärässä. Kolmella pytyllä sitkuttaessa lämmöt luonnollisesti nousee mäissä, tähän auttavana lääkkeenä termostaatti poistettiin kokonaan ja se auttoikin. Matkaa kuitenkin jatkettiin Kuupan ehdoilla ja nopeudella.

Kuupan kaasutinta käytettiin käsissä ennen Blanesista lähtöä kaiken muun huoltotoimen yhteydessä ja matkaa päästiin jatkamaan pitkällä iltapäivän puolella. Ajatus lyhyestä siirtymäpäivästä toteutui matkan puolesta mutta ajallisesti elettiin iltakahdeksaa kun majapaikka löytyi Benicarlosta. Kaikki matkalaiset päättivät tällä kertaa majoittua samaan hotelliin jonka takapihalta löytyi mukava uima-allas eikä virvokkeetkaan hintaa huimannut. Sangen kelpo paikka kaikkiaan, kaikki tuntuivat viihtyvän. :)

Huomenna lähdetään jatkamaan siihen aikaan kun siltä tuntuu. Kunnianhimoisena tavoitteena on päästä iltaan/yöhön mennessä lopulliseen majapaikkaan Malagaan, jännä nähdä miten lopulta käy. Jos määränpäähän päästään jo huomenna, on Gibraltarin valloitus tosiasia tiistaina. Millä kokoonpanolla, sitä ei kaiketi kukaan osaa tässä vaiheessa sanoa. Keskipäivän ilmasto on erittäin rankka näille romuille, se on tullut todettua matkan aikana.

-Tomi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti